top of page

Wouter & Renske
 

Lloyd en Lizzy story

Wouter en Renske, een ontzettend spontaan en gezellig stel dat ik een jaar voor hun trouwdag ontmoette in mijn fotostudio in Kapelle. Zij waren op zoek naar een trouwfotograaf die geen geposeerde trouwreportage zou maken, maar henzelf en daarbij de daggasten op de foto zou gaan zetten zoals het was. Alle momenten van hun trouwdag in een story telling bruidsreportage. Voor mij een eer om hun mooie dag te mogen fotograferen.

bruid en bruidegom na de trouwceremonie op landgoed Twistvliet in Zeeland, gefotografeerd door Esther Schog van Lovestories by Es

Voorafgaand aan de trouwdag hadden we in het bos afgesproken voor een pre-wedding fotoshoot. Deze fotoshoot kreeg het bruidspaar bij boeking van hun trouwreportage zodat zij alvast konden wennen aan mij en de camera. Dat scheelt een hoop stress op de trouwdag zelf, want die fotoshoot van samen daar moet je  juist van genieten! Nog even een moment zonder iemand anders erbij voordat het feest losbarst. Leuk detail: rood komt in de trouwdag van dit lieve stel vaak terug. Kijk eens naar de kekke schoenen van Renske!

bruid en bruidegom in de wafelkraam in Vrouwenpolder Zeeland.

Zowel de ceremonie, het diner als het feest tot in de late uurtjes vonden plaats op het sfeervolle Landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder. Aan de arm van haar broer, gekleed in zijn marinierspak, kwam de bruid naar de plek aangelopen waar de ceremonie plaats vond. Een bijzonder moment waarbij menigeen het niet droog kon houden. Het ja-woord en daarna gezellig wandelend over het groene veld naar de binnenplaats, waar een wel zeer bijzondere bruidstaart haar opwachting maakt!Het bruidspaar heeft elkaar leren kennen bij een wafelkraam en deze mocht op hun trouwdag dan ook zeker niet ontbreken!

stoere trouwfoto van bruid met haar rode pumps

De rest van de dag? GENIETEN... van elkaar, de gezellige groep daggasten en het feest dat in de avond losbarstte en tot in de late uurtjes doorging. Lieve Wouter en Renske, ik wens jullie een lang en gelukkig leven samen toe. Dat jullie maar altijd zo blij in het leven mogen staan zoals je dat nu ook doet!

Lloyd en Lizzy impressie

Impressie

Lloyd en Lizzy recensie

Lieve Woorden

Wat een energie! Toen wij begonnen met de organisatie voor onze bruiloft wisten we niet goed waar te beginnen. Wat we in ieder geval belangrijk vonden was de dag vastleggen zoals hij was en dat de foto's vooral niet te stijf werden. Nou, dat is zeker gelukt! We hebben een fantastische dag gehad. We voelden ons erg op ons gemak bij je. In de buurt, maar nooit storend. Zelf kwam je met veel originele ideeën, welke perfect aansloten bij onze wensen. Soms ging je als een sluipschutter te werk, met prachtige foto's als resultaat. We zijn erg blij met ons fantastische trouw-album. Heel erg bedankt. Liefs, Wouter & Renske

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page