top of page

Lloyd & Lizzy
 

Lloyd en Lizzy story

Een ruim jaar geleden leerden Lizzy en ik elkaar kennen via een WhatsApp groep van  Australian Shepherd eigenaren. Naast het posten van foto’s van dit geweldige hondenras, vertelt men ook wel eens een nieuwtje. Zo kwam het bericht binnen dat Lizzy ten huwelijk was gevraagd door haar grote liefde Lloyd en natuurlijk moesten wij dan ook kennis met elkaar maken. Enkele weken later zaten we met z’n drietjes aan tafel al de hele trouwdag te bespreken. Gelijk was er een klik en nee dat kwam niet alleen door onze gezamenlijke liefde “de aussie”!

spontane trouwfoto

In de maanden erna had Lloyd het enorm druk met het managen van hun prachtige restaurant “Amable” in Kamperland en Lizzy met het afstruinen van Pinterest op zoek naar de tofste trouwideeën. Een ceremoniemeester had het stel niet, want het was gewoon veel te leuk om alles zelf te regelen. Het resultaat? Een trouwdag waarbij geen detail vergeten werd.En toen was het 11 november. Iets voor de afgesproken tijd stond ik op de stoep bij bruid en bruidegom om het aankleden te fotograferen. Hun ontmoeting vond niet thuis plaats, maar op een  mooie oude steiger aan het Veerse meer. Nadat het bruidspaar klaar was, reden we hier in twee auto’s naartoe, de bruidegom in zijn eigen auto voorop. Schoonmoeder begeleidde de geblinddoekte “groom” naar de steiger, waar Lizzy hem van zijn blinddoek zou ontdoen. Het was nog wel even een dingetje, iets met een lange sluiter en heel veel wind, maar hun betoverende moment vergeet ik niet snel meer.

bijzondere trouwfoto in Middelburg

Het grootste deel van de fotoshoot vond plaats in de kloostergangen van het Abdijplein in Middelburg, een betoverend mooie plek met mooi authentiek licht dat een heel sfeervol beeld geeft aan iedere foto. Toen brak eindelijk dat momenten aan waarop L & L ja tegen elkaar zouden gaan zeggen temidden van hun vrienden en familie in hun eigen prachtige Amable. Het restaurant was omgetoverd tot een sprookjesachtig decor van bloemen en mooi versierde stoelen. De gasten hadden hun feestelijke kleding helemaal aangepast aan de dresscode, waarbij de warme emerald groene kleur de boventoon voerde. Na vele mooie woorden en uiteraard de kus, mogen J&J zich nu officieel man en vrouw noemen.Na de plechtigheid volgden toost, feliciteren en uiteraard het aansnijden van de stijlvolle overheerlijke bruidstaart, gemaakt door Suukeruusje. Rond 17 uur gingen alle daggasten samen met het bruidspaar aan de feestelijk gedekte tafel voor het diner. Koken werd vandaag uitbesteed, zodat ook het personeel een avond vrij had en als gast op het huwelijk aanwezig kon zijn. De avond is afgesloten met een knalfeest en heel veel gasten. Een topdag waar ik nog lang aan terug zal denken. 

ondeugende trouwfoto Zeeland

Lieve Lloyd en Lizzy, Wat een eer dat ik jullie trouwdag mocht fotograferen. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk voor de toekomst. We gaan elkaar zeker nog zien en wie weet komt die wandeling met onze honden er dan toch echt een keer van!!

Lloyd en Lizzy impressie

Impressie

Lloyd en Lizzy recensie

Lieve Woorden

Onze speciale dag, een fantastische bruiloft, vol met mooie momenten voor prachtige herinneringen. En het allerfijnste? Dat was om een fantastische fotografe als Esther aan ons zij te hebben. Met al haar ervaring, professionaliteit en creativiteit wist zij íeder speciaal moment, gevoel en spontane gebeurtenis op een prachtige manier vast te leggen. Zorgeloos kunnen vertrouwen op Esther, daar is maar één woord voor; BEDANKT!, voor het prachtige mens dat je bent en de fantastische foto’s van onze dag. 

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page