top of page

Luc & Ellis
 

story   |   impressie   |   lieve woorden

Luc en Ellis story

Het voorjaar van 2019 ontmoette ik Luc en Ellis in mijn studio en gelijk was er voor mij al een klik. Een ontzettend leuk, gezellig en nuchter stel dat zeker geen traditionele bruidsreportage compleet met fotoshoot wilde. Laat ik het nou eens super tof vinden om niet alledaagse trouwfotografie te verzorgen, maar juist de sfeer en emotie van de dag vast te mogen leggen! Wat ontzettend leuk ook dat ik er met het eten gewoon bij kan zijn en zelfs de openingsdans kan gaan fotograferen. Dit belooft een gouden dag te worden!

macarons en gepersonaliseerde bonbons op je trouwfeest

Op 28 juni is het zover, Luc en Ellis gaan trouwen. Begin van de middag rijd ik naar Westerschouwen, waar ik als hun bruidsfotograaf start met de bruidsreportage en de aankleedfoto’s van de bruid zal gaan maken. Een beetje extra reistijd ingecalculeerd, want Concert at Sea zou zomaar eens voor veel verkeersdrukte kunnen zorgen! Geen CAS-ganger tegengekomen, arriveer ik een uur te vroeg. Mooi, dan heb ik lekker de tijd de familie van Ellis op de foto te zetten en kunnen we op het gemak met het aankleden gaan beginnen. Wauw Ellis, je ziet er prachtig uit! Geweldige jurk voor jullie beachwedding en geen schoenen maar een sieraad met schelpjes op je voeten. Ik hou ervan! Het is even wachten voordat Luc en zijn zoon Skip arriveren, maar dan horen we toch eindelijk het onmiskenbare geluid van een VW-busje. De dag samen kan beginnen. Het belooft nu een al geweldige bruidsreportage te worden!

tofste trouwvervoer is een vw busje

Alle gasten staan inmiddels te wachten op het heerlijk warme zand van beachbar Sand & Pepper in Westerschouwen. Wat een toffe locatie heeft het bruidspaar voor hun trouwdag uitgekozen! Volop zon en zo’n 25 graden, een drankje en vooral goed smeren deze prachtige zomerse stranddag. 

 

Onder luid applaus wordt het bruidspaar door de gasten ontvangen, waarna de ceremonie van start gaat. Hoe tof is het dat naast een hele gezellige trouwambtenaar hun goede vriend Jeroen voornamelijk het woord heeft en de ceremonie vol humor en anecdotes aan elkaar praat. De twee bruidsjonkers, Skip & Guus geven een klap met de hamer en  Luc & Ellis zijn in de echt verbonden!

de trouwceremonie op het strand
bruidjongetje geeft de ringen

Zoals een echte beach wedding hoort te zijn: een toost met de voeten in het zand en heerlijke tapas. Je waant je deze dag zeker op Ibiza! Na de tapas worden er wat foto’s gemaakt van de gasten. Mensen melden zich spontaan om op de foto gezet te worden. Dan is het eten klaar. Het terras van de beachbar is geheel in Ibiza stijl. Wat hebben Luc en Ellis hier hun best op gedaan en wat is dat goed gelukt! Toffe decoratie op je bruiloft is zo belangrijk. Niet alleen voor de sfeer op dat moment, de trouwfoto’s zijn ook zoveel sfeervoller! Vele tafels staan gedekt voor de geheel verzorgde bbq. Top verzorgd en wat een gezelligheid aan alle tafels. Tijdens het eten zorgen de DJ en alt-saxofonist op de achtergrond voor heerlijke zomerse sferen en als de zon ondergaat, gaan de voetjes van de vloer! Een dag om niet snel te vergeten!

bruiloftsfeesten op het strand

Ik wens Luc & Ellis een prachtig leven samen en dat er maar heel veel van deze mooie dagen voor jullie mogen komen. Geniet van jullie trouwalbum.  x

Luc en Ellis impressie

Impressie

Luc en Ellis recensie

Lieve Woorden

Soms heb je van die dagen dat alles klopt. En laat de dag van onze bruiloft nou net zo’n dag zijn! We beloofden elkaar met de voetjes in het zand eeuwige trouw, toosten op het leven, aten als goden en nadat de zon langzaam in de zee was weggezakt dansten we de sterren van de hemel.  We genoten van elke minuut en de dag kon wat ons betreft niet lang genoeg duren. Maar ook aan onze grote dag kwam een eind. Veel te snel, dat dan weer wel. Wat restte waren de verhalen en de herinneringen en uiteindelijk gelukkig ook jouw schitterende foto’s. Samengebracht in een prachtig album. Een album dat een geweldig medicijn bleek te zijn tegen de heimwee. Heimwee naar die geweldige dag. Met heel veel plezier kijken we nog regelmatig terug naar onze foto’s. Helemaal vastgelegd zoals wij dat wilden: geen uitgebreide geposeerde shoots, maar vooral een spontane verslaglegging van onze dag. Wat heb je dat goed gedaan! En met veel oog voor detail. Het zijn juist die kleine kunstwerkjes in combinatie met de spontane weergave van alle feestelijkheden, waarmee je onze dag perfect hebt vastgelegd. Super bedankt daarvoor! En ook dank dat je niet alleen onze fotografe was, maar ook een beetje onze gast. Zo voelde het tenminste toch. Moeiteloos manoeuvreerde je je tussen de gasten door, voor iedereen wel een vriendelijk praatje, zonder daarbij nadrukkelijk aanwezig te zijn. Door de manier waarop je jezelf presenteert en waarop je communiceert weet je mensen (ook met de lens) makkelijk te bereiken en ben je ook zelf heel toegankelijk voor anderen. Nogmaals hartstikke bedankt dat je onze fotografe wilde zijn, voor je enthousiaste inzet en uiteraard voor het prachtige eindresultaat. Wij zijn er heel blij mee! Liefs Ellis en Luc

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page