top of page

Jeroen & Talitha
 

story   |   impressie   |   lieve woorden

Jeroen en Talitha story

De eerste ontmoeting met Jeroen en Talitha was al gelijk een hele gezellige! Na met elkaar kennis te hebben gemaakt, vertelden zij vol enthousiasme over hun droomdag. Aan alle details was gedacht, van aankleding tot en met een plan bij slecht weer. Dat dit leuke stel verliefd op elkaar was, werd voor mij al heel snel duidelijk. Dit was meant to be!

trouwfoto van de bruid met haar trouwjurk aan

De eerste ontmoeting met Jeroen en Talitha was al gelijk een hele gezellige! Na met elkaar kennis te hebben gemaakt, vertelden zij vol enthousiasme over hun droomdag. Aan alle details was gedacht, van aankleding tot en met een plan bij slecht weer. Dat dit leuke stel verliefd op elkaar was, werd voor mij al heel snel duidelijk. Dit was meant to be!

De hele trouwdag zou plaatsvinden in en rond het kasteel. Superfijn voor zowel het bruidspaar als de gasten. De ochtend van de bruiloft vertrok ik dan ook al vroeg naar Kasteel Ter Leyen in Boekhoute (België). De bruid was nog druk in visagie, dus ging ik eerst naar de kamer waar de bruidegom zich om zou kleden. Met hulp van zijn beste vrienden werd Jeroen omgetoverd tot een "handsome" bruidegom. Haar en make-up van de bruid waren inmiddels ook af en zo kon ook de bruid in haar jurk geholpen worden.

Ondertussen verzamelden de daggasten zich buiten voor de trouwceremonie.

Jeroen en Talitha hadden het ervoor gekozen om elkaar buiten op het grasveld voor het eerst te zien. Hoe romantisch is dat? Omringd door vrienden en familie liep Talitha op haar Jeroen af. We startten de dag samen met een fotoshoot in en rond het kasteel. Hoe mooi het buiten ook is, binnen was een unieke plek om een sfeervolle kasteelreportage te kunnen maken. Na de fotoshoot was het moment aangebroken dat het stel in de echt zou worden verbonden. Het was nog even spannend of het niet zou gaan regenen. Halverwege de ceremonie wordt de lucht bijna zwart, maar op een paar spetters na blijft het toch droog en komt zelfs de zon erdoor. Tijd om de prachtige bruidstaart van Suukeruusje aan te snijden. Nadat de gasten een heerlijk stuk bruidstaart gegeten hebben en de groepsfoto's zijn gemaakt, wordt er nog lekker buiten in de tuin geborreld. J & T wilden een gezellige ongedwongen barbecue buiten op het terras van het kasteel en dat is zeker gelukt! Dankzij prachtig gedekte tafels en een fantastisch verzorgd diner door Cateraar La Couronne is er een geweldige sfeer. Na het eten en een spel met bruid en bruidegom in de hoofdrol komen de avondgasten al binnendruppelen. Het feest barst los met een openingsdans van het bruidspaar en tot in de kleine uurtjes staat de dansvloer vol met jong en oud. Lieve J & T, ik wens jullie heel veelgeluk samen en straks met z'n drietjes. Dank jullie dat ik deelgenoot mocht zijn van een dag vol liefde!

bruidspaar zit romantisch op een bank in het kasteel
Jeroen en Talitha impressie

Impressie

Jeroen en Talitha recensie

Lieve Woorden

Op 27 Augustus 2022 zijn wij, Jeroen en Talitha getrouwd op een prachtige locatie net over de grens in België is het kasteel Ter Leyen. Wat hadden wij mooi weer en geweldig lieve familie en vrienden rond ons heen. Een dag om nooit meer te vergeten, en deze dag gaan wij ook nooit meer vergeten want het is allemaal vastgelegd door Esther. 's Ochtends stond ze al op de stoep en is gebleven tot en met het feest. De foto's zijn in 1 woord prachtig!! Ze heeft de mooie, intieme momenten haarfijn kunnen vastleggen, en tussendoor hebben we ook veel gelachen. Esther, wij willen jou dan ook enorm bedanken!

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page