top of page

Edwin & Marieke
 

story   |   impressie   |   lieve woorden

Edwin en Marieke story

Een klein jaar voor hun trouwdag maakten we kennis met elkaar en wat was die eerste klik er gelijk enorm! Na een gezellig gesprek mocht ik de trouwdag van E & M vast gaan leggen op vrijdag 3 juni. Het leuke was dat zij niet alleen met elkaar zouden trouwen, maar ook met de drie stoere zonen van Edwin die helemaal verzot op Miep (zoals ze Marieke noemen) zijn! Deze dag moest dus in het teken van hun vijven staan en dat deed het!

fotoshoot met bruidspaar in het bos van Bergen op Zoom

Het rondje in Goes duurde voor de kinderen zeker niet lang genoeg want ook zij genoten ervan zich te laten fotograferen. Als een fotograaf die juist graag spontane momenten vastlegt, word ik er altijd blij van dat er kinderen mee gaan, want juist dat maakt het nog losser en vrolijker op beeld. Daarna door naar het bos van Bergen op zoom voor het tweede deel van de fotoshoot.  Ondertussen loopt de temperatuur al aardig op en zijn we blij met wat beschutting van de bomen. Moet je natuurlijk niet in een boom gaan klimmen en er ook nog eens uitvallen! De trouwdag zal gevierd worden bij Natuurlijk Kloof in Bergen op Zoom, dus we zaten al lekker in de buurt. Bij aankomst worden E & M ontvangen met een toost en taart. Er is voldoende gelegenheid lekker met de aanwezige gasten te borrelen voordat de zeer goed verzorgde barbecue van klaar staat. Na het eten komen ook de avondgasten binnendruppelen en opeens is het tijd voor de huwelijksvoltrekking. Niets is mooier dan op deze zomerse dag buiten in de natuur elkaar het ja-woord te geven. De plechtigheid was er een met veel humor en anekdotes, waar de jongens uiteraard hun steentje aan bij hadden gedragen. Nadat het bruidspaar met champagne in de hand door de erehaag van gasten  naar de feestzaal loopt, is het voor mij tijd afscheid te nemen. E & M, nogmaals dank je wel dat ik samen met jullie en de jongens deze mooie dag mocht meemaken en kon vereeuwigen. Ik wens jullie een fantastische toekomst samen en hoop jullie zeker nog eens tegen te komen!

De ochtend van 3 juni startte voor mij bij de ouders van Edwin, waar de bruidegom zich samen met zijn zonen klaar zou gaan maken. Van stoere gympen, tot kekke strikjes, alles lag klaar om de mannen als nooit te voor te laten stralen. Met hulp van de jongens maakte Edwin zich klaar voor de grote dag en konden ze op weg naar hun gezamenlijke thuis, waar de bruid zich aan het voorbereiden was. Die voorbereiding was een zeer relaxte. Terwijl Gertrude van Bellanovia nog bezig was met de laatste details aan haar en make-up, had ik alle tijd wat sfeer- en detailsfoto's te maken. Zo is de foto van de ringen gewoon op een stuk brandhout in hun achtertuin genomen. Hoe leuk is dat! De jurk.....deze past Marieke als gegoten en maakt haar een stralende bruid. De trouwauto, daar hebben beide nooit over na hoeven te denken. Het stel heeft elkaar leren kennen op de ambulance en werkt nog steeds op de ambulance, dus je verplaatsen op je trouwdag doe je dan toch ook met de ambulance? Met loeiende sirenes komen Edwin en de kinderen eraan, Dat kan niet missen. De klasgenoten staan al te wachten voor de deur op de aankomst van het bruidspaar. Hoe handig dat de school in dezelfde straat is.  Ze zeggen altijd:"De eerste blik zegt genoeg". Als de mannen met hun rug naar de deur staan te wachten en Marieke door de achterdeur de tuin inloopt recht op Edwin af, dan weet je dat dit bij dit stel overduidelijk is. Zij horen bij elkaar! De jongens hopen stiekem dat papa een traantje wegpinkt ... en ja hoor! Nu op naar de eerste fotoshoot locatie, de kade van Goes.

fotoshoot met bruidspaar op het strand van Bergen op Zoom
fleurig bruidsboeket

Mede mogelijk gemaakt door:

Bruidsjurk  |  Bruidsmode Taft en Tule, Schoonhoven

Trouwpak  |   Van Westen mannen, Goes

Bloemen  |  Bloembinderij 't Blommetje, Kapelle

Trouw- en feestlocatie  |  Natuurlijk Kloof, Bergen op Zoom

Haar- en Make-up  |  Bellanovia

Edwin en Marieke impressie

Impressie

Edwin en Marieke recensie

Lieve Woorden

Allereerst: wat een ontzettende topper ben je! 

Je enorme enthousiasme en passie voor je werk zorgde er bij ons vanaf ons eerste contact al voor dat we gelijk wisten: jij bent degene die onze trouwdag vast mag leggen. Vanaf dag 1 hadden we een erg leuke klik en dat maakte onze dag dan ook echt compleet. Je hoorde er helemaal bij! Onze fotoshoot verliep super vlotjes.. Je wist allerlei leuke plekjes op te sporen en de meest onverwachte poses te verzinnen.. Heel tof! Ook de jongens hebben echt van je genoten.. Ze konden zo heerlijk zichzelf bij je zijn! Dat was voor ons wel echt heel belangrijk en je overtrof daarin ook zeker al onze verwachtingen. Ook op onze locatie was het heerlijk om je om ons heen te hebben. Je hebt alle kleine details vastgelegd die wij misschien niet eens gezien hebben. Van onze gasten horen we nog bijna dagelijks terug dat ze je zo leuk vonden en dat we het enorm met jou getroffen hadden.. Nou, dat kunnen wij alleen maar beamen! Lieve Esther, ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Je hebt onze dag compleet gemaakt en wat hebben we van jou en je enorme enthousiasme genoten! Veel liefs, Edwin & Marieke en de jongens

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page