top of page

Niels & Nancy
 

story   |   impressie   |   lieve woorden

Niels en Nancy story

Ruim een jaar geleden belden Niels en Nancy mij met het grote nieuws dat zij gingen trouwen en mij graag als hun trouwfotograaf wilden. Wat een super bericht was dat! Ik heb voor dit leuke stel vaker portretfoto's mogen verzorgen in mijn studio de afgelopen jaren en had direct een klik met ze. Vrolijk, spontaan en altijd in voor iets anders!  

bijzondere zwartwit foto van een bruid

Tien jaar geleden vond de eerste ontmoeting tussen Niels en Nancy plaats in Amsterdam; een stad waar zij beiden een hele speciale band mee hebben. Stiekem hadden ze best wel in Amsterdam willen trouwen. Nu, tien jaar later en twee prachtige kids verder, wordt hun liefde bekroond met een huwelijk. De kinderen spelen hierin natuurlijk een grote rol. Trouwen doen ze dan ook met z’n vieren! Hun wens is dan ook een bruidsreportage die onvergetelijk moet worden. Aangezien trouwfotografie één van mijn passies is, komt dat wel goed! 

Na een geweldige loveshoot in Amsterdam, de plek waar het allemaal begon, vond op 22 september hun grote dag plaats. Een sprookjeshuwelijk was het!  Het ja-woord wordt gegeven in het bijzijn van familie en vrienden in kasteel Arendsslot in ‘s-Heer Arendskerke. Een geweldige locatie die je helemaal doet vergeten dat het weer op deze dag helemaal niet zo stralend is als het bruidspaar. Na de plechtigheid, toost en vele felicitaties trotseren we de regen om buiten in de prachtige tuin van het slot de bruidsreportage vast te maken. Wat ben ik blij met dit decor als trouwlocatie! Regen of niet, binnen is het veel te mooi om over te slaan en dus wordt een groot deel van de fotoshoot binnen gedaan. Niels & Nancy; ik wens jullie samen met jullie kinderen een fantastisch leven toe! Geniet! De trouwreportage heb ik met liefde voor jullie gemaakt.

123.jpg
Niels en Nancy impressie

Impressie

Niels en Nancy recensie

Lieve Woorden

Tja... een recensie schrijven over jouw vakwerk dat je levert gaat bij ons verder terug dan alleen onze bruiloft. Niels en ik zijn 10 jaar samen en sinds 2011 maak jij daar ook al een onderdeel van uit hebben we even terug gekeken. Toen waren wij nog vol vragen over hoe je alles ging aanpakken. Nu vragen we alleen nog wanneer je tijd hebt. Verschillende shoots zowel apart als van ons gezin heb jij gemaakt. Een van de hoogtepunten was de loveshoot in Amsterdam! Wat een lol en een heerlijk weekend was dat. Als onderdeel van ons 10 jaar samen heb jij hier een fantastische loveshoot weggezet waar wij met veel plezier op terug kijken. En de foto’s zeggen genoeg.  Dan kwam onze bruiloft. In december 2017 hebben wij jouw benaderd of je 22-09-2018 vrij had in je agenda. Dat had je!! Van tevoren kwam je al met prachtige ideeën. Onze dag was regenachtig maar hebben we weinig van gemerkt. Jouw enthousiasme en passie met je foto’s maken hebben gezorgd voor prachtplaatjes!! En dan hebben we alleen nog maar een sneak-peak gezien. En dat zagen niet alleen wij, ook de gasten vonden dit. Lekker aanschuiven bIj etensmomenten hoorde er voor ons gewoon bij, jij hoorde erbij!! Volste vertrouwen in jouw werk. Vakwerk, lettend op details en schoonheid van een plaatje. Daarbij ben je als persoon gewoon een heerlijk mens. Bedankt Esther voor het maken van ons sprookje, wij hebben ons sprookje op foto.  Liefs Niels, Nancy, Nina en Devi

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page