top of page

Koen & Carly
 

story   |   impressie   |   lieve woorden

Koen en Carly story

Een tijdje geleden had ik portretfotografie voor één van de dochters van dit leuke stel verzorgd. Vorig jaar kreeg ik dan ook van Koen en Carly de vraag of ik hun huwelijksreportage op Ibiza wilde verzorgen. Daar hoefde ik niet over na te denken en na hun bezoek aan mijn fotostudio zei ik dan ook volmondig JA! Ibiza is een geweldig eiland met ongedwongen sfeer, azuurblauwe zee, bijzonder mooi binnenland en ja, de zon schijnt er bijna altijd! 

bruidspaar trouwfoto Ibiza
trouwen op ibiza.jpg

Na veelvuldig contact met Koen & Carly, was het op woensdag 16 mei dan eindelijk zover. Na mijn landing werd ik door het bruidspaar zelf bij het vliegveld opgehaald. Hoe leuk is dat! Na  even gezellig bijkletsen in het hotel en een eerste kennismaking met de ceremoniemeesters, waarbij de plannen voor de volgende dag doorgesproken werden, was het tijd het licht uit te doen.

bruidspaar tijdens loveshoot op een berg op Ibiza

De volgende ochtend was een dag waarop ik samen met Koen & Carly, hun twee allerleukste dochtertjes en de ceremoniemeesters de foto- en trouwlocatie ging bekijken. Ideeën te over! Eind van de middag verzamelden de gasten zich bij El Chiriguito, een strandtent in een werkelijk paradijselijk gelegen baai. Er werd getoost op het bijna bruidspaar  en gezellig bijkletst met elkaar tot in de avond.Wat is mijn werk al trouwfotograaf toch ontzettend tof!

wisselen van de ringen.jpg

Vrijdagochtend 18 mei brak met een heerlijk zonnetje de geweldige trouwdag van Koen & Carly aan. Voor de meisjes hingen werkelijk sprookjesachtige jurkjes klaar en Carly werd al snel omgetoverd tot een parel! Vanuit de villa waar het bruidspaar deze week verbleef, vertrokken we voor de fotoshoot naar een prachtige idyllische baai. Een paar uur fotograferen met dit geweldige gezin in deze magische omgeving vliegt natuurlijk voorbij. Het was al weer tijd voor de kus, het ja-woord en de tranen van geluk en dat alles met de ruisende zee op de achtergrond in de prachtig ingerichte Babylon Beachbar. De ceremonie was werkelijk een sprookje. Met nog een middag in het vooruitzicht was aan alles gedacht. Met het hele gezelschap gaan varen op zoek naar mooie baaien om te zonnen, zwemmen en suppen. Muziek, drankjes en hapjes aan boord mochten ook hierbij niet ontbreken.

kussend tijdens je trouwdag
bijzondere trouwfoto tijdens destination wedding

De feestavond vond plaats op het dak en het terras van de prachtige villa waar het bruidspaar zelf deze week verbleef. Vanaf het terras is het uitzicht over Ibiza waanzinnig. Diner op het dakterras met daarna een plons in het zwembad bij ondergaande zon. Verbaasde gasten als K  & C in hun trouwkleding op de beat van hun favoriete nummer in het zwembad springen.Goed voorbeeld doet volgen, wantl snel liag het zwembad vol met familie en vrienden. De DJ speelde hier overigens geweldig op in! De avond wordt voortgezet met heerlijke muziek, een geweldig gezelschap en tussendoor een saxofoon solo  van de videograaf Thomas.

gasten springen in het zwembad samen met bruid en bruidegim

Lieve Koen & Carly, dank je wel dat ik jullie prachtige twee dagen mocht vastleggen in een herinnering voor later! Met liefde en plezier denk ik terug aan een geweldige tijd!

 

Zijn jullie ook bezig met de voorbereidingen van een trouwceremonie in het buitenland? Dan is het wel zo prettig als je een Nederlandse fotograaf bij je hebt. Iemand waar je al kennis mee hebt gemaakt en die jullie fijllloos aanvoelt en jullie wensen en ideeën kent. Graag maak ik met jullie kennis om de mogelijkheden te bespreken  voor jullie destination weddingshoot! 

Koen en Carly impressie

Impressie

Koen en Carly recensie

Lieve Woorden

Lieve Esther, wat vonden wij het super dat jij de moeite wilde nemen om met ons mee te vliegen naar het prachtige Ibiza. Wij hadden een droom en dat was trouwen op Ibiza!! Hoe mooi is het als je daarna ook nog super mooie foto’s hebt om naar terug te kijken en even terug te denken aan een paar hele mooie dagen! Wij vonden het super om jou erbij te hebben. De foto’s zijn precies zoals wij zijn. Jij weet als geen ander de mooiste momenten op een ongedwongen manier vast te leggen. Als de meiden even geen zin hadden om op de foto te gaan wist jij ze toch te motiveren met een prachtig resultaat als gevolg. Je bent een leuke, lieve, professionele, vakbekwame fotograaf en geweldig met kinderen! Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page