top of page

Mike & Ashley
 

Mike en Ashley story

Ashley ken ik al vele jaren. Samen met haar ouders en zusje komt zij vaker in mijn fotostudio en altijd was er al een toffe klik. Toen zij en Mike mij in mei lieten weten dat zij enkele maanden later zouden gaan trouwen en graag meer informatie wilden, werd ik helemaal blij!  In ons gesprek, waarbij vele verliefde blikken werden gewisseld tussen Mike en Ashley, bespraken we hun dag, de wensen die zij hadden, de gemaakte planning (uiteraard onder voorbehoud door Corona) en natuurlijk hadden we het over hun nieuwe huis, dat na heel veel uurtjes zwoegen echt een geweldig "thuis" was geworden! Gezellig en vertrouwd namen we die avond afscheid van elkaar.  

trouwen in Zeeland

De trouwdag was er dan ook eentje om in te lijsten. Alles klopte gewoon. Na weken slecht weer, werd het een zachte dag waarbij het zonnetje zich nog even liet zien. Deze dag startte voor mij als hun trouwfotograaf bij het ouderlijk huis van Mike, waar ik gastvrij onthaald werd en ik het aantrekken van het pak van de bruidegom fotografeerde. Die kleur........ waanzinnig! Hier word ik blij van!

zwartwit foto van de bruid en bruidegom op het strand

Bij Ashley thuis was alles compleet versierd. De daggasten zouden hier namelijk verzamelen. De bruid kwam net terug van de kapper, waar haar & make-up waren gedaan. Aangezien ze zelf kapster is, had Ashley een uitgesproken idee voor haar eigen bruidskapsel en uiteraard werd dit uitgevoerd door haar collega's. Een plaatje, nu al. Kom maar op met die jurk! Na het aankleden en een ontroerende ontmoeting met haar vader in de achtertuin, werd het tijd dat de bruidegom zijn entree maakte. Een entree werd het zeker met zo'n stoere Bentley. De dag samen kon beginnen. Op naar de eerste fotoshootlocatie. We vertrokken met een hele groep, want het zusje van Ashley, de broer van Mike met vriendin en ook de beste vriend wilden het eerste deel van de fotoshoot graag meemaken! Op naar Vlissingen, waar we startten in het bos om vervolgens op het strand en in de duinen dit stralende paar te kunnen fotograferen. De tijd vloog en voordat we het wisten zaten we in de auto terug naar het huis van de ouders van Ashley. Het ontvangst was overweldigend. Na groepsfoto's in de tuin gemaakt te hebben, was het tijd om naar het stadhuis van Goes te vertrekken. Na een geweldige toespraak van de trouwambtenaar en het jawoord van M & A, vond de kerkelijke ingezgening plaats. Rond 16:30 uur arriveerde het bruidspaar bij Slot Oostende in Goes. De zon brak door en na de toost was er voor de gasten een heerlijk diner met als dessert een overheerlijke Vega bruidstaart! Voor mij zat het erop. M & A genoten verder met hun vrienden en familie van een receptie en gezellige borrel nadien.

bruidsschoenen

Mike & Ashley; wat een fantastische dag heb ik met jullie gehad. Zo lief dat ik mee mocht eten en nog meer van die geweldige sfeer mocht proeven. Ik wens jullie een fantastisch leven met elkaar en hoop dat we elkaar zeker nog eens tegen gaan komen, maar dat moet niet moeilijk zijn in hetzelfde dorp wonend :-)

Mike en Ashley impressie

Impressie

Mike en Ashley recensie

Lieve Woorden

Onze speciale dag, een fantastische bruiloft, vol met mooie momenten voor prachtige herinneringen. En het allerfijnste? Dat was om een fantastische fotografe als Esther aan ons zij te hebben. Met al haar ervaring, professionaliteit en creativiteit wist zij íeder speciaal moment, gevoel en spontane gebeurtenis op een prachtige manier vast te leggen. Zorgeloos kunnen vertrouwen op Esther, daar is maar één woord voor; BEDANKT!, voor het prachtige mens dat je bent en de fantastische foto’s van onze dag. 

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page