top of page

Neville & Fransien
 

story   |   impressie   |   lieve woorden

Neville en Fransien story

Zeeland is een bijzonder mooie provincie om te trouwen. Er zijn tal van bijzondere plekjes waar je de meest waanzinnige trouwfoto’s kunt maken. Houd je van het strand?? Vier jullie feest dan op het strand, met de voeten in het zand en geniet van een heerlijke BBQ met vrienden en familie. Een trouwreportage in Zeeland is zeker een aanrader! Als trouwfotograaf vind ik het heerlijk met een bruidspaar langs de vloedlijn foto's te maken.

gekke trouwfoto

Fransien benaderde mij een jaar voor hun trouwdag met de vraag of ik beschikbaar was om hun trouwfoto’s te maken. Ik doe niets liever dan bruidsparen fotograferen en was blij ja te kunnen zeggen. De eerste kennismaking in mijn fotostudio was gezellig en meteen was er een klik tussen mij en de aanstaande bruid en bruidegom. Blij was ik dan ook toen ik een telefoontje kreeg dat ik hun trouwdag mocht fotograferen. Na een eerste gesprek volgt altijd een tweede. Meestal 2-4 weken voor de trouwdatum. Tijdens het tweede gesprek hebben we de dag volledig doorgenomen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat bruidsparen al hun wensen op tafel gooien. Het is tenslotte je trouwdag en die moet perfect zijn! Vanaf het aankleedmoment, de gewenste groepsfoto’s, kleur zwart-witfoto’s tot en met de sfeer van de trouwfoto’s die jij als bruidspaar mooi vindt, alles wordt doorgenomen.

Dan breekt de trouwdag aan. Prachtig weer met veel zon en heerlijke temperaturen staan ons te wachten. Ik start met fotograferen bij de bruid. Het aankleedmoment wordt mooi vastgelegd, waarna Neville zijn bruid komt ophalen. We vertrekken naar Fort Rammekens. Een prachtige locatie met veel groen en water. De foto’s zijn spontaan, romantisch en toch stoer. Op deze locatie kan ik een prachtige afwisseling van dit alles maken voor het op maat gemaakte  trouwalbum.

Met de auto vervolgen we onze weg naar het strand van Vlissingen. Om op het strand te komen ben je meestal behoorlijk wat tijd kwijt, dus parkeren we onze auto’s bij de feestlocatie vanwaar we direct de duinen op kunnen klimmen. Met prachtig uitzicht en lekker veel zand is dit een fantastische tweede fotolocatie voor een waanzinnige trouwreportage! Dan is het tijd om naar de kerk te gaan voor de voltrekking van het huwelijk. De gasten zitten al klaar. Na een mooie dienst, waarbij het bruidspaar elkaar trouw belooft, vertrekt het gezelschap naar Boca Bizarro Beach in Vlissingen, waar wordt getoost, gegeten en tot in de late uren wordt gefeest.

bijzondere trouwfoto
Neville en Fransien impressie

Impressie

Neville en Fransien recensie

Lieve Woorden

Wij kozen voor Esther Schog als fotograaf om onze trouwdag vast te leggen en hadden niets beters kunnen wensen. Allereerst is haar resultaat echt prachtig, wij zijn heel blij met alle beelden. Esther wist ons heel goed te begeleiden, waardoor alles gezellig en vlot verliep. Ook al onze gasten waren te spreken over onze fotograaf tijdens de groepfoto’s. In alles merk je dat zij een echte vakvrouw is. Wij zouden haar zeker aanbevelen! Neville & Fransien

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page