top of page

Rob en Coby

Enige tijd geleden maakte ik kennis met Rob en Coby, een spontaan stel dat smoorverliefd bij mij aan tafel zat. Ik was razend benieuwd naar alle ins en outs van hun droomdag. De sfeer die zij voor hun bruiloft in gedachten hadden, was er één die ik dolgraag vast wilde leggen. Wat was ik blij toen ik gebeld werd dat zij mij als hun trouwfotograaf gekozen hadden! Toen Corona kwam liet dit bruidspaar zich niet uit het veld slaan en zo konden zij zich op 20 augustus  eindelijk man en vrouw noemen.

weddingphotography.jpg

We startten met een fotoshoot op het strand van Rockanje. Die druppels regen die onverwachts vielen, leken er niet te zijn. Rob & Coby waren verliefd en iedereen kon dat zien. Na de tweede fotoshoot in een prachtig natuurgebied in Strijen, wilde Coby haar krullen nog even bijwerken. Spontaan belden we bij een woning aan voor stroom. De krullen zaten er al snel weer in en na een korte picknick gingen we naar de trouw- en feestlocatie, Land van Es. Het werd een romantische huwelijks ceremonie buiten. Alles klopte deze dag.

Na de huwelijksvoltrekking werd er geproost, stond er een geweldig taartenbuffet voor de gasten klaar en kregen de gasten de gelegenheid het prachtige paar te feliciteren. Uiteraard Coronaproof. Het is zo leuk te zien dat ieder bruidspaar hier iets bijzonders voor bedenkt. Zo stonden er bij Rob & Coby wegwerp handschoenen klaar om elkaar met gestrekte arm, en dus op 1,5 m afstand, toch de hand te kunnen schudden. Land van Es is overigens een prachtige locatie om je trouwdag van begin tot het eind te vieren. Met een zee van ruimte en vele gezellige zitplekken buiten feest je tot in de late uurtjes onder de sterrenhemel. Je kunt je eigen aankleding verzorgen en zo geheel in thema jullie trouwdag beleven. `Zo stonden er bij Rob & Coby overal zonnebloemen, wat het geheel een extra zonnig tintje gaf!

trouwring.jpg
dromerige trouwfoto.jpg

Lief bruidspaar, wat hebben wij genoten met elkaar! Ik wens jullie een fantastisch leven samen en kom jullie vast nog wel eens in Kapelle tegen!

Lieve woorden

Na een zoektocht naar trouwfotografen kwamen we bij jou uit. Je heldere en mooie kwaliteit foto’s sprongen eruit. Na de eerste ontmoeting, die spontaan 2 uur lang duurde, was er geen twijfel meer. Jij zou op onze schitterende dag de mooiste momenten vastleggen. Je komt heel zelfverzekerd over. Je vertelde over jezelf dat je met 1 foto direct de perfecte shot had. Zo hebben wij het ook ervaren op de dag zelf. Er kwam geen einde aan je creativiteit en spontaniteit. In alles werd een mooie foto gezien. Je geeft goede aanwijzingen, zodat wij achteraf niet hoeven te balen van een foto die niet helemaal perfect is. De gasten spraken ook vol lof over je passie. We hebben genoten van je enthousiasme. De vele keren dat je ‘ja dat is heel tof’ gezegd hebt, zorgde ervoor dat wij ook de hele sessie enthousiast bleven. Ook over de snelle reacties terug zijn we zeer te spreken en dat het fotoboek binnen 4 weken klaar is, is helemaal fantastisch. Je hebt er alles aan gedaan om onze dag onvergetelijk vast te leggen. We zijn je echt onwijs dankbaar voor alles en waarderen je in hoe je bent en in hoe je alles tot een perfect plaatje maakt. We gaan nog lang nagenieten van alle foto’s en het schitterende album. We raden iedereen aan om Esther als fotograaf te kiezen. Ze is echt goed. Juist omdat ze niet alleen bruiloften vast legt, blijft ze haar passie vasthouden om jouw dag onvermoeid te fotograferen. Liefs, Rob en Coby

bottom of page