top of page

Niels en Samantha

De bruiloft van Niels en Samantha begon met een zeer onzekere aanloop door Corona. Toch lieten zij zich hier niet door uit het veld slaan en wat waren we blij dat hun mooiste dag gewoon door zou gaan! Een aanpassing in het draaiboek werd gemaakt. Het feestje vieren ze gewoon Later wanneer alles weer mag, Het was een stralende dag, blauwe luchten, met blote voeten in het zand en vooral genieten van elkaar! Na de fotoshoots in Veere en het strand van Vrouwenpolder was het tijd voor het ja-woord. Wat geweldig dat de huwelijksceremonie buiten plaats kon vinden! Het terras van het Fletcher hotel aan het Veerse Meer was geheel versierd, wat ervoor zorgde dat de vereiste afstand tussen de gasten onderling niet meer zo opviel. Wat een zomerse sfeer! Tot in de late uurtjes is er gegeten en gedronken! Een dag om nooit meer te vergeten.

stoere trouwreportage.jpg

Lieve Niels & Samantha: ik wens jullie een prachtig leven samen en als het zo gaat zoals jullie dag is verlopen, dan komt dat helemaal goed!

Lieve woorden

''Onze eerste ontmoeting met Esther was in haar fotostudio. Een heel fijn gesprek waar wij allebei een goed gevoel bij kregen! Enkele maanden voor onze trouwdag hebben we nog een loveshoot bij haar gedaan, zodat wij de werkwijze van Esther alvast konden ervaren. Wij zijn blij dat wij dit gedaan hebben, want wat hadden wijeen mooie foto's op onze trouwkaart! Op de dag zelf hebben wij ook enorm genoten! De samenwerking met Esther was FANTASTISCH!! Ze geeft goede aanwijzingen en denkt leuk mee om de foto tot in de puntjes tot een succes te maken. Wij raden iedereen aan om op zijn of haar gevoel af te gaan bij het kiezen van een trouwfotograaf, maar kunnen jullie verzekeren dat je bij Esther goed zit!''

bottom of page