top of page

Maurice en Elseliene

Met Maurice en Elseliene had ik al gelijk een klik toen ik ze in mijn fotostudio leerde kennen. Wat een feest dat ik voor hen een mooie, hippe trouwreportage mocht gaan verzorgen. Esleliene fotografeert zelf ook graag en juist omdat zij hier zo'n kijik op heeft is de waardering voor een mooi portret des te groter. Op de trouwdag stond de zon stralend aan de hemel. Na het fotograferen van het aankleedmoment van de bruid, kwam de bruidegom al met een stoere trouwauto aangereden. De straat was wakker!

bruidspaar in Veere

De fotoshoot vond grotendeels plaats in het prachtige Zeeuwse stadje Veere. Als trouwfotograaf zoek ik liever niet de standaard fotoplekken op, maar ben ik juist in voor iets nieuws. Bijzondere trouwfoto's met een prachtige lichtinval kun je in Veere zeker maken. Als je dan als bruid  zo'n hele lange sluier hebt, vraagt dat ook om hier iets creatiefs mee te doen. Zo onstond veel gezelligheid met ongedwongen spontane trouwfoto's als resultaat.

Lieve woorden

''De foto's, GEWELDIG! We waren er gewoon een beetje stil van. Wederom heb jij ons wéér vastgelegd hoe wij zijn. Wat waren en zijn wij blij met jou! Je was zo spontaan aanwezig, dat wij zelfs complimenten over jou kregen. Je gezelligheid en diversiteit onder de shoot was geweldig! Door jou enthousiasme vinden wij het helemaal niet erg om te ''poseren'' voor de camera. Het gaat helemaal vanzelf door je vlotte spontane babbel! Wij zijn zó blij, dat jij deze voor ons mooiste dag in ons leven vast hebt kunnen leggen! Mochten we ooit nog eens een fotootje of wat willen, weten wij zeker waar wij naar toe gaan. Bedankt voor je aanwezigheid, we hadden jou echt niet willen missen! Heel veel liefs Maurice & Elselien''

bottom of page