top of page

Marco en Anne

Eigenlijk is het mogen maken van deze trouwreportage een heel bijzondere! Op de trouwdatum  van Marco & Anne bleek ik  reeds bezet te zijn. Enkele weken na ons contact kreeg ik echter van het geboekte bruidspaar te horen dat zij hun dag een jaar op ging  schuiven vanwege alle Corona maatregelen. Een domper, want de liefde vastleggen is één van de mooiste momenten die ik tijdens mijn werk als trouwfotograaf mag doen. Hoe bijzonder was het dan ook dat een collega fotograaf mij belde met de vraag of ik een bruidsreportage van haar kon overnemen. Ik gaf aan dat het bruidspaar contact met mij kon opnemen. Nooit gedacht dat dit Marco en Anne zouden zijn! waar ik eerder tegen moest zeggen reeds bezet te zijn op hun huwelijksdag. Een bizar begin, maar o zo fijn dat we alsnog samen deze bijzondere trouwdag konden beleven.

De fotoshoot vond op meerdere idyllische plekjes in en rond Wemeldinge plaats. Het leuke daarvan is dat je foto's met heel veel verschillende achtergronden krijgt, want op ieder plekje was wel weer iets anders te zien. De rit eindigde bij Het Ambachtscentrum in Goes, waar het ja-woord zou worden gegeven in het bijzijn van een select gezelschap familie en vrienden. Door Corona waren de mogelijkheden helaas beperkt, maar daar lieten Marco en Anne zich niet door uit het veld slaan. Mijn ervaring deze tijd is dat bruidsparen nu juist creatieve ideeën hebben om er iets bijzonders van te maken. zo was er tijdens de plechtigheid veel aandacht voor elkaar en spraken Marco en Anne tot elkaar met bijzondere lieve woorden. Na het aansnijden van de bruidstaart, die on the go opgegeten werd, en het maken van de 1,5 m groepsfoto's, kwam de klas van Anne nog met een feestelijk gebaar het bruidspaar toezingen.

hart

En zo stond ik op die hele speciale dag bij Marco voor de deur om het vertrek naar zijn bruid te leggen. Anne werd in de knalblauwe cabrio van haar vader opgehaald. De dag begon behoorlijk koud, maar weer of geen weer, er zou met open dak gereden worden!

silhouetfoto van een bruidspaar

Lieve Marco en Anne: Jullie dag was er zeker één met een gouden randje,  Vanaf het eerste moment dat jullie elkaar zagen tot aan de drive-through die bij jullie thuis georganiseerd was. Ik wens jullie veel liefde en hoop dat we elkaar nog eens tegenkomen!

Lieve woorden

Creativiteit, enthousiasme en flexibiliteit zijn de woorden die perfect bij jou passen, Esther, en het zijn tevens de ingrediënten die we hard nodig hadden in de tijd van onze bruiloft. Perfecte match dus! Ondanks de forse maatregelen die allemaal ten tijde van onze bruiloft van toepassing waren (meer uitleg is niet nodig neem ik aan) heb jij ervoor gezorgd dat we op een leuke creatieve wijze invulling hebben kunnen geven aan onze fotoshoot. Een aantal mooie voorbeelden zijn daarvan: Je organiseerde een mooi welkomstcomité bij aankomst in het ambachtscentrum door de gasten in een ereboog te laten staan. Echt heel speciaal om zo verwelkomd te worden! Je was heel flexibel in het maken van de fotoshoot: we hadden meerdere locatie in gedachten en je vond dat geen enkel probleem. Je vond het juist leuk om zo’n gevarieerde fotoshoot te houden. Gedurende de dag was er veel variatie in de foto’s. Geen enkele pose is hetzelfde, afwisseling met natuur en straatbeeld. Tot slot ben je zeer enthousiast, wat ervoor heeft gezorgd dat we ons geen enkel moment ongemakkelijk voelden. Dat hadden we – gezien ons gebrek aan fotomodel ervaring – niet verwacht. 

bottom of page