top of page

Gert-Jan en Cynthia

trouwen aan zee

Dat trouwen aan zee ook in Nederland heel goed kan, bewijst de dag van  Gert-Jan en Cynthia. In 2022 troffen zij op de ochtend van hun trouwdag de meest blauwe lucht aan en was het al aardig warm. Mijn eerste kennismaking met dit super lieve bruidspaar gaat al heel wat jaartjes terug. De moeder van de bruid ken ik van lang geleden en toen wij later in dezelfde straat kwamen te wonen, kwamen ze regelmatig met het gezin op de foto. Ook kwam Cynthia wel eens gezellig met haar zusjes en zo leerde ik enkele jaren geleden ook Gert-Jan kennen. Toen zij mij de vraag stelden of ik nog beschikbaar was op hun trouwdag was dat een hele eer. In de gezellige gesprekken en loveshoot die volgden kreeg ik alle ins en outs van hun trouwdag al te horen. Een trouwdag op het strand, romantischer kan het niet en als je uit Zeeland komt past het ook helemaal in het plaatje. Corona zorgde voor iets meer geduld en een nieuwe datum, maar het was het wachten meer dan waard! Een trouwdag met alles erop en eraan. Zon, zee en strand, stralende vrienden & familie om ons heen en een werkelijk prachtig ontspannen bruidspaar! Vanaf het aankleedmoment tot en met de borrel na de huwelijksceremonie, ik was erbij om hun dag op z'n allermooist vast te leggen tot een spontane stijlvolle trouwreportage. 

bruidspaar op het strand in Zeeland
bruid en bruidegom tijdens de huwelijksvoltrekking op het strand van Zeeland met trouwfotograaf Esther Schog

Trouwen op het strand mag overigens op steeds meer plaatsen. Super romantisch met je voeten in het zand. Je bent gelijk op de feestlocatie en dat is zoveel ontspannender op deze dag dan van plek naar plek te moeten rijden. Tevens is het op het strand ook altijd een feestje als er veel kinderen op het huwelijk aanwezig zijn. Meer lovestories bekijken?

MUA By Ann Beauty TrouwambtenaarWedding-D 

TrouwjurkWeddingsRotterdam TrouwpakVan WestenGoes Bloemen't Blommetje  TrouwlocatieBeachclub Sand and Pepper   

Lieve woorden

 

Op 22 juni mochten wij eindelijk, na 2,5 jaar verloofd te zijn, in het huwelijksbootje stappen. Toen wij vorig jaar mei bij Esther aangaven dat we het wilden verzetten, waren wij zo blij dat ze nog plek had in haar agenda. We kunnen alleen maar met lof over Esther praten. Vanaf de eerste dag was er een fijne klik en dit is op alle momenten zo gebleven. Heel fijn! Het fijne aan Esther is, dat ze een hele enthousiaste en gezellige fotograaf is. Gedurende de dag hebben wij, mede door haar enthousiasme, ons geen seconde zorgen hoeven maken over het resultaat. De foto’s en het boek bleken dan ook fantastisch. Enorm veel dankbaarheid voor dit mooie resultaat. We zouden Esther zonder enige twijfel voor een eventuele volgende shoot inschakelen. Liefs, Cynthia & Gert-Jan 

bottom of page