top of page

Destinations

Dromen jullie ervan om in het buitenland te trouwen met dierbare mensen om je heen of wil je dit gewoon romantisch met z’n tweetjes? Tegenwoordig is niets meer te gek en kun je jullie geloften uitspreken op de meest bijzondere plekken. Heerlijk met je voeten in het zand of juist on top of the world!  Hier hebben jullie vast al over nagedacht, want de plek waar je elkaar eeuwige trouw belooft, moet bijzonder zijn.

trouwen op Ibiza

Er komt behoorlijk wat kijken bij het organiseren van een "destination wedding". Het is dan ook ontzettend handig zoveel mogelijk door een ervaren  weddingplanner te laten verzorgen. Zo ben je ervan verzekerd dat jullie trouwdag een onbezorgde dag gaat zijn. Wist je dat ieder land zijn eigen regels heeft voor het sluiten van een wettig huwelijk? Veel aanvragen moeten al vroeg gedaan worden en ook daar helpt zij je bij. De meeste weddingplanners werken met een vaste trouwfotograaf ter plaatse. Deze "wedding photographer is bekend met de omgeving maar nog niet met jullie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een bruidsfotograaf uit Nederland mee te nemen naar jullie droomlocatie. Dit heeft vele voordelen. Zo spreekt Love Stories by Es jullie taal en hebben wij ook al veelvuldig contact gehad voordat de trouwdag aanbreekt. Doordat wij elkaar goed hebben leren kennen, ontstaat een compleet beeld van wat jullie mooi vinden en juist dat maatwerk is zo belangrijk.  Op de dag zelf is het niet  alleen veel gezelliger, maar het fotografeert voor jullie ook zoveel makkelijker. Zo gaan jullie zeker 100% van elkaar en jullie dag genieten. Precies zoals het op je trouwdag hoort te zijn! Met een passie voor reizen en andere culturen gaat Love Stories by Es dan ook graag met jullie mee om jullie moment te vereeuwigen

wierook en trouwen op Bali
bijzondere destination wedding in Bali

Love crosses borders, do you?

wat je van Love Stories by Es kunt verwachten op jullie trouwdag is vooral een enorme. dosis enthousiasme en creativiteit. Spelend met het licht en de perfecte compositie ontstaan al snel waanzinnige beelden en deze deel ik graag ter plekke al met jullie. Zo is er meer interactie tijdens de fotoshoot en heb je al gelijk een idee hoe jullie op de foto staan. Dit geeft  een enorme boost aan zelfvertrouwen (al verwacht ik niet dat je deze nodig hebt) en daarnaast is het ook nog eens erg gezellig! Oh en als je dan bang bent te moeten poseren? Love Stories by Es heeft hier ook niet mee. Echte momenten fotograferen is zoveel mooier! Zo aanwezig ben ik tijdens de fotoshoot, zo onzichtbaar tijdens de officiële momenten. Op journalistieke manier wordt de ceremonie vastgelegd, met een traan van oma en het luide applaus na het geven van jullie jawoord.

trouwen op de savanne in Tanzania of Zuid-Afrika

Ongeveer een maand na de trouwdag is jullie trouwalbum binnen en kunnen jullie een leven lang nagenieten van de mooiste beelden. Het trouwalbum geeft ook de mensen die op jullie trouwdag ontbraken een mooi beeld van jullie moment. Twijfel je omdat ik misschien niet bekend ben met jullie trouwlocatie? Dan kan ik je geruststellen. Love Stories by Es komt op veel plekken in binnen- en buitenland en kan onmogelijk alles vooraf al gezien hebben. In de voorbijgane jaren heb ik heel veel gereisd door diverse werelddelen en kan mij een aardige voorstelling maken van landen en plaatsen. Juist het fotograferen op een nieuwe plek geeft mij enorm veel energie en creativiteit en dat komt jullie trouwreportage alleen maar ten goede. Zijn jullie op zoek naar een enthousiaste fotograaf die graag met je meedenkt en overal naartoe wil vliegen om de mooiste beelden van van de liefde te maken? Love Stories by Es maakt graag met je kennis, so let's get in touch!

bottom of page