top of page

Corné en Leslie

Al verschillende keren zijn Corné en Lesley bij mij in de fotostudio geweest voor een fotoshoot. Altijd was het ontzettend gezellig en ongedwongen. Wat vond ik het dan ook super tof en vooral een eer dat ik hun trouwfotograaf mocht zijn!

25.jpg

De eerste locatie is Kloetinge, de tuin rondom de kerk en vijver. Op deze zomerse dag is het sprookjesachtig mooi. De vier bruidskinderen, die mee mogen met de eerste fotoshoot, zijn helemaal in stijl en hebben er zin in! Als bruidsfotograaf word ik daar helemaal happy van! Nog even een stukje shoot op de kade van Goes en dan door naar de Brouwersdam. Picknickmand mee en met de voeten in het zand genieten we van een heerlijke snelle lunch. Lesley verrast Corné met een prachtig stukje geschreven tekst. We zijn er allemaal stil van!

44.jpg

Blauwe lucht en volop zon, deze dag kan niet meer stuk. Van zowel bruid als bruidegom mocht ik het aankleedmoment vastleggen. Wat een geweldige jurk. Het kapsel maakte het echt helemaal af! In stijl met het pak van Corné en zelfs de trouwkaart matcht. Met een snelle wagen scheurt Corné naar het ouderlijk huis van Lesley, waar hij zijn bruid mag ophalen. Hierna staat tijd ingepland voor de fotoshoot. 

Trouwen op het strand, een gok met het Nederlandse weer, maar oh zo getroffen! De sfeer op de trouwlocatie is waanzinnig. Als alle gasten op het strand plaats hebben genomen komt Lesley aan de hand van haar vader aangelopen. Deze dag zit vol met mooie momenten. Blijf vooral zo genieten van elkaar als jullie vandaag gedaan hebben. Het was prachtig!

bottom of page