top of page

Gersom & Christel
 

Gersom en Christel story

Dat sprookjes werkelijkheid kunnen worden, heb ik vrijdag zeker meegemaakt. De ingrediënten: een bruidegom gekleed in stoer blauw trouwpak, vergezeld door een stoere zwarte Mustang. Een prachtige bruid gekleed in een droom van een jurk en het ja-woord op een trouwlocatie, waar je als fotograaf de sfeer van een sprookje helemaal kunt terugvinden. Na een gezellige en ongedwongen fotoshoot op de Brabantse heide in Bergen op Zoom trouwt het bruidspaar in de groene tuin van Tivoli in Oudenbosch. Een prachtige locatie, zoals je in de fotoslide hieronder kunt zien. Het trouwen vindt buiten in de tuin plaats, waarbij de gasten op gepaste afstand van elkaar zitten, maar toch blijft het intiem. De plechtigheid zit vol humor.Na het aansnijden van de taart is het tijd voor de groepsfoto's. Veel bruidsparen vragen zich af hoe het nou met deze foto's gaat nu er een 1,5 m maatregel van kracht is. Ik ben van mening dat je juist als fotograaf hier iets heel tofs en creatiefs van kunt maken.. Je hoeft niet tegen elkaar te staan om een sfeervolle en intieme foto te creëren! Na de groepsshoots steken bruidspaar en gasten de straat over naar de historische Basiliek van Oudenbosch. Hier wordt het huwelijk kerkelijk bevestigd.

Wat bijzonder dat het huwelijk van Gersom & Christel in deze prachtige basiliek plaats mag vinden! Dit maakt het sprookje compleet. Gersom & Christel: ik wens jullie een prachtig leven toe samen!  

trouwen in Oudenbosch.jpg
Basiliek van Oudenbosch.jpg
Gersom en Christel impressie

Impressie

Gersom en Christel recensie

Lieve Woorden

Onze eerste ontmoeting met Esther was in haar fotostudio. Een heel fijn gesprek waar wij allebei een goed gevoel bij kregen! Wij hebben gekozen voor de gratis loveshoot zodat wij de werkwijze van Esther alvast konden ervaren. Wij zijn blij dat wij dit gedaan hebben, want wat hadden wij een mooie foto's op onze trouwkaart! Op de dag zelf hebben wij ook enorm genoten! De samenwerking met Esther was FANTASTISCH!! Ze geeft goede aanwijzingen en denkt leuk mee om de foto tot in de puntjes tot een succes te maken. Wij raden iedereen aan om op zijn of haar gevoel af te gaan bij het kiezen van een trouwfotograaf, maar kunnen jullie verzekeren dat je bij Esther goed zit!28-08-2020 was onze grote dag. In de voorbereiding naar deze dag kwamen we Esther tegen. Er volgde een ontmoetingsgesprek. Na dit gesprek waren we meteen enthousiast. Wat een leuke, lieve, en super creatieve vrouw. Je stelde ons gerust en overspoelde ons met leuke ideeën en tips. Toen brak de grote dag aan, je nam ons mee naar prachtige plekken en maakte de meest gave foto’s op een ontspannen, spontane manier. We hebben enorm genoten. Bij Esther hoef je nergens aan te denken ze regelt je fotografie van A tot Z. Lieve Esther bedankt voor het vastleggen van onze onvergetelijke dag!

 

We kijken terug op een geweldige dag, de trouwdag van onze Gersom en zijn lieve Christel. Wat een mooie plaatjes hebben we al langs zien komen. Smaakt naar meer. Als ouders van de bruidegom willen we je graag bedanken voor alles wat je op deze dag hebt gedaan. Je was meestentijds onzichtbaar aanwezig. We wensen je veel creativitieve inspiratie toe bij het maken van het album. En last but not least....We zijn zo benieuwd naar onze gezinsfoto's en plaatjes met onze kleine Zahra. Nogmaals hartelijk dank en heel graag tot ziens

Ook enthousiast? Maak een afspraak!

bottom of page